Contact

Neem contact op

Routebeschrijving vanuit Eindhoven (A58)

Neem op de A58 richting Tilburg de A65 en volg de aanwijzingen:
‘s-Hertogenbosch Tilburg-Noord Waalwijk A65 Efteling Industrieterrein Tilburg 0-7000
Het einde van de snelweg A65 gaat direct over op de N65. Op de N65 / afslag Oisterwijk slaat u rechtsaf naar de Pannenschuurlaan. Neem daarna de tweede afslag op de rotonde naar de Bedrijfsweg. Neem daarna de tweede afslag op de rotonde naar de Sprendlingenstraat. Bij de volgende rotonde bent u bij ons kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant vóór de rotonde.


Routebeschrijving vanuit Breda (A58)

Neem op de A58/ E312 op het knooppunt Hilvarenbeek de A65. Het einde van de snelweg A65 gaat direct over op de Bosscheweg/N65. Volg de aanwijzingen:
Oisterwijk ‘s-Hertogenbosch N65 Industrieterrein Tilburg 6000-7000
Op de N65 / afslag Oisterwijk slaat u rechtsaf naar de Pannenschuurlaan. Neem daarna de tweede afslag op de rotonde naar de Bedrijfsweg. Neem daarna de tweede afslag op de rotonde naar de Sprendlingenstraat. Bij de volgende rotonde bent u bij ons kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant vóór de rotonde.

Routebeschrijving vanuit ‘s-Hertogenbosch (A52)

Neem op de A2 de afslag Vught, ga door naar de A65 en volg de aanwijzingen:
N65 Tilburg
Het einde van de snelweg A65 gaat direct over op de Helvoirtseweg/N65. Op de N65 / afslag Oisterwijk slaat u links afslaan naar de Pannenschuurlaan. Neem daarna de tweede afslag op de rotonde naar de Bedrijfsweg. Neem daarna de tweede afslag op de rotonde naar de Sprendlingenstraat. Bij de volgende rotonde bent u bij ons kantoor. Ons kantoor bevindt zich aan de linkerkant vóór de rotonde.