Marian Cordua

Na afronding van de opleiding fiscaalrecht aan de toenmalige Katholieke Universiteit van Brabant te Tilburg (eind 1997), is Marian haar carriére begonnen bij een van de Big four kantoren (1998). Vanaf toen is zij werkzaam geweest in de brede MKB-fiscale adviespraktijk en heeft zij diverse (postacademische) fiscaaltechnische en vaardigheidstrainingen gevolgd (o.a. de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs).

Van medio 2003 tot medio februari 2008 is zij – als senior manager fiscaal advies – werkzaam geweest bij een accountantskantoor in Tilburg, waar zij zich naast allround fiscale werkzaamheden, in het bijzonder bezighoudt met MKB-vastgoed en bedrijfsopvolgingen, en heeft zij specialistische kennis in de bouwsector (MKB) ontwikkeld.

Op 15 februari 2008 treedt zij toe tot de maatschap Marree & Van Uunen Belastingadviseurs, gevestigd te Oisterwijk. Naast fiscaaljuridische advieswerkzaamheden ten behoeve van accountants –en administratiekantoren (met name) en intermediairs, verzorgt zij diverse fiscale trainingen voor brancheorganisaties (NBA, NOAB, etc.) en publiceert zij incidenteel in (fiscale) bladen. In 2012 behaalt zij het civiel effect aan de Universiteit van Tilburg.