Onno de Groot

drs. Onno de Groot RB (1976)

Na afronding van zijn studie fiscale economie aan de Universiteit van Maastricht (2002) is Onno werkzaam geweest als fiscalist in zowel een internationale adviespraktijk als een MKB-georiënteerde praktijk bij middelgrote accountantskantoren. Sinds 2011 is hij als vennoot verbonden aan de maatschap Marree & Van Uunen Belastingadviseurs in Oisterwijk.

Zoals alle fiscalisten van Marree & Van Uunen Belastingadviseurs heeft Onno zeer brede fiscale interesse en grote affiniteit met typische MKB-vraagstukken, die hij benadert vanuit een praktische invalshoek. Het optimaliseren van de bedrijfsstructuur en herstructureringen, joint ventures, bedrijfsoverdracht en bedrijfsopvolging, estate planning, innovatiebox, overdrachtsbelasting, internationale vraagstukken en second opinions zijn trajecten die hij graag voor u oppakt.

Onno woont in Breda, is getrouwd en heeft twee kinderen. Naast zijn fiscale advieswerk vervult hij enkele bestuursfuncties/commissariaten. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin en met het sleutelen aan en rijden in klassieke auto’s.